“Van Rommelmarkt tot Mediamarkt” door Patrick

Met de Mediamarkt om de hoek van de aangrenzende “WitteDame”, lijkt Occupy Eindhoven door voorbijgangers niet langer aangezien voor een rommelmarkt waar 99% van de klagende bevolking geen interesse in bleek te hebben, maar groeit het aantal sympathisanten per dag gestaag. Wereldwijd neemt de onvrede mbt de huidige kapitalistische systemen toe en dringt de wereldwijde afkeer van het materialistisch denken en handelen gelijdelijkaan door tot een politiek niveau van enigszins niveau.
Bewustwording is immers een kwestie van tijd, evenals kwaliteit aldus de boodschap een oudsher gezegde.

Deze boodschap heeft de Eindhovense Occupygemeenschap als Understatement afgegeven voor zowel de pers als de aanwezige leden van de Eindhovense gemeenteraad(wo PvdA, D’66, Groen Links, red.). Met een onderbouwde Occupyboodschap opende een zekere jongedame de dialoog zoals ervaren door de aanwezige(en elders verblijvende) Occupy-sympathisanten. Milieubewust en ecologisch doordacht vervolgde Stephan C door zijn mening en ideeen over milieuzaken kort samen te vatten, waarna Hans B zijn zegje deed over de actuele problematiek in de jeugzorg in het bijzonder.

Spreker/cabaretier Hans Voorbij deed zijn spreekwoordelijke steentje aan dit motiverend onderonsje bijdragen en Patrick S vertolkte dit een beetje samen in een eigen Welvaartsweb. De toon was gezet en het bleek een fluitje van een cent om de ontstane dialoog van een vervolg te voorzien dacht ondergetekende, en zo gezegd zo geziggiedaan zou ene X-tince wellicht rappend denken…??? Wie het weet mag het zeggen, komen vertellen en/of uitleggen op www.occupyeindhoven.nl en/of/LIEVER in de INFORMATIETENT op het CLAUSPLEIN !!!

Een TRANSPARANTE discussie waarbij zorgen, aanbod, problemen, subsidies, mogelijkheden, struikelblokken en ideeen onder de loep loep worden genomen. Just van A naar Beter, . . . LIVE !!! Politici, voorbijgangers, buurtbewoners, Occupy-sympathisanten, tegenstanders, toeristen, gehandicapten, studenten, managers, werklozen, kunstenaars en pers kunnen naast de vele passanten hun zegje doen over de heersende maatschappelijke onvrede en het beeld en gevoel dat zij hierbij ervaren.

D’66, Groen Links en PvdA hebben zich duidelijk gedistantieerd van de VVD-uitspraak(Den-Haag aan Eindhoven) dat “elke actief deelnemende Occupy-sympathisant met een minimumuitkering het recht tot het sociaal minimuminkomen per direct zou moeten dienen worden ontnomen. “De VVD denkt Welvarend met de minima mee” zou me welhaast aan mijn gedachten opdringen . . . ? Hmmmmmmmmmmm, misschien dat de dialoog omtrent belangrijker zaken wellicht in het stadhuis zelve plaatsvinden, zoals een woordvoerster van PvdA opperde aan ondergetekende? Wellicht is het plein voor het Stadhuis(=Stadhuisplein dus) een optie? Op de hoek het vrijheidssymbool rechttegenover de “Flappentap”!
City of Art, Light and Design.
Eindhoven de Gekste,
Slimste
Beste
…..

“Let’s make things better, meter voor meter
Inventing for you and Occupy voor B├ęter!!!!!”

Snapte?

Groetjes,
Patrick

Reacties zijn gesloten