presentatie duurzaamheidsplannen

Vandaag vanaf 16.30 uur presenteren we op het Stadhuisplein aan  U en de raadsleden en wethouders van Eindhoven ons sociaal en duurzaam initiatief voor alle inwoners van Eindhoven, met name goed voor de kinderen.

Een duurzaam ecodorp met daarin een sociaal concept verwerkt waarbij het mogelijk is dat er tegen een geheel vrijwillige bijdrage (gratis dus ook prima) allerlei workshops gevolgd kunnen worden voor jongeren en ouderen en dat er enkele malen per week ouders met kinderen kunnen genieten van een gezond hapje en drankje.

Ons streven is dit initiatief te verwezenlijken zonder gemeentelijke subsidies maar met de steun, inzet en passie van de algehele bevolking.

Om half 6 begint de commissie vergadering waarin wordt besloten of Occupy Eindhoven nog mag blijven of dat het kamp wordt ontruimd de 19e. Wij hebben een verzoek gestuurd aan de burgemeester en de wethouders of ze ons en daarmee de bevolking van Eindhoven met name de kinderen 4 weken extra de tijd gunnen constructieve netwerken te kunnen vormen om dit mooie intitiatief te kunnen verwezenlijken.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten