occupy plant sociaal duurzaamheidsproject

Zondagavond 15 januari trekken Cindy en Stephan in de piramide op het rook- en alcoholvrije gedeelte van het occupyterrein. Ze willen daar 24 uur per dag discussiëren over mogelijkheden van een sociaal duurzaamheidsproject. Occupy wil dit project uitvoeren, met inzet en kennis van de Eindhovense bevolking en een ieder die zich geroepen voelt hier constructief aan mee te willen werken, het liefst samen, op eigen kracht, zonder gemeentelijke subsidies. Om dit project van de grond te brengen zijn we op zoek naar een geschikte locatie om een ecodorp te bouwen.

Cindy is actief binnen Theetuin Tivoli, een netwerk waar het niet draait om geld, maar om liefde. Het gaat om het spotten van talenten en deze te activeren, zodat mensen  gestimuleerd hun passies, kennis en goederen te delen en zo een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving…

Stephan is afgestudeerd in milieutechnologie, hij ontwikkelt goedkope duurzame technieken, zoals de HelioStillop, een ontzilter die op eenvoudige en goedkope wijze drinkwater uit zeewater kan halen. Deze kennis moet vrij beschikbaar worden via open source.

We zijn onlangs uitgeroepen tot de slimste regio ter wereld.
Hopelijk zijn we ook de slimste in de zin van dat we als Eindhovenaren beseffen dat het tijd wordt dat we onze kinderen moeten leren bewuster met de aarde om te laten gaan.

Contact: samenwerk@live.nl, Stephan 0647149973 , Cindy 0627961170

This entry was posted in Evenementen en activiteiten, Occupy 040 nieuws. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten