Occupy groeit en wordt mobiel

De ‘Occupy beweging’ heeft als een van zijn doeleinden het creëren van open democratische pleinen en ‘bezettingen’, als protest en als signaal, dat wij niet langer staan achter de huidige politieke en financiële structuur met een gebrek aan respect voor de natuur en de mens.

Om dit uit te dragen, houdt Occupy Eindhoven sinds enkele weken houdt het Clausplein bezet. Maar het gedachtegoed moet verder worden uitgedragen. Daarom maken een aantal bewuste Eindhovense wereldburgers plannen om her en der in onze stad bewustwordingsacties te organiseren.

Er is nog geen naam voor dit team, maar om de acties beter te coördineren is vandaag onder andere de mailbox mobielteam@occupyeindhoven.nl geopend. Wil je mee discussiëren, heb je tips, wil je je eigen actie organiseren, dan kun je reageren op het Clausplein, op ons forum of via het vandaag geopende mailadres.

Zaterdag 12 uur brainstorm/workshop: hoe brengen we de occupyboodschap over bij de gewone eindhovenaar, met praktisch knip- en plakwerk, door ondergetekende, infotent, en daarna……

This entry was posted in Evenementen en activiteiten, Occupy 040 nieuws and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten