Occupy X

Persbericht Occupy EHv (Over de pers,media en onze doelstellingen)

Wij “Occupy EHV willen wel degelijk praten met de media…maar dan wel over relevante onderwerpen aub. Altijd welkom voor een bakske koffie. Zou Omroep Brabant etc de \ bedreigingen” aka reacties van losgeslagen pow-nieuws kijkende pubers onder hun filmpjes willen verwijderen)

Occupy Eindhoven is een klein onderdeel van een wereldwijde beweging (de 99% movement) die graag zou zien dat niet alle macht, rijkdom naar een elite gaat van 1 procent.Die elite zijn zowel bedrijven, regeringen, individuen als instituties. Ook mag het duidelijk zijn dat er binnen de 99% ook veel mensen zitten die eigenlijk bij de 1 procent horen omdat ook zij meewerken aan het in stand houden van een oud klassensysteem gerund door kapitalisme. Kapitalisme staat aan de basis van dit globale probleem. De 99% beweging vind dat de democratie’ ondermijnd wordt en in gevaar is door o.a hun media gecontroleerde propaganda systeem.

Wij zullen snel een persbericht plaatsen waarin wij hier op in gaan en alternatieven willen tonen.

Voor nu verwijs ik graag naar een tekst op de WSM site (Workers Solidarity Movement), een Ierse (A) beweging/org; Politics Adverted; Toughts on the Occupy X movement”. WSM. com/org.(engelse tekst)

Een objectieve visie op dit wereldwijde protest

 

Vrede

This entry was posted in Occupy 040 nieuws. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten