22 december, Pré-Christmas feestje theetuin Tivoli, 18.00-23.00 uur

Theetuin Tivoli heeft haar volgende ontmoeting, op donderdag 22 december, verplaatst naar het Occupyterrein. De theetuin onderschrijft de idealen van Occupy, beiden hebben we het beste voor heeft met de aarde, mens en dier.
Teethuin Tivoli vind het tijd dat ook voor deze mensen, die dagelijks vrijwillig in de kou zitten, samen eens iets moois te organiseren.

Hoe werkt het:
Iedereen maakt thuis 10 dezelfde hapjes en neemt die gezellig mee. Samen eten we alle hapjes op. Instrumenten zijn uiteraard van harte welkom, want samen muziek maken is zóóóóóó gezellig :D!

Normaliter mogen gasten zelf alcoholische drankjes (bier/wijn) meenemen (mits ze dit willen delen), maar aangezien er met de kerstdagen al zo veel wordt overgeconsumeerd, leek het ons een goed id om dit deze avond even niet te doen. Wel zullen we zorgen dat een ieder kan genieten van een lekker glaasje glühwein en/of warme chocomel. Verder zijn er natuurlijk heerlijke biologische theetjes om van te genieten. Agressiviteit en drugs worden niet getoloreerd.

This entry was posted in Evenementen en activiteiten, Occupy 040 nieuws. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten